Bjørns Evergood Kaffekoskake

Bjørns Evergood kaffekoskake

Bjørn er glad i kaffe og i kos, og har derfor laget sin egen Bjørns Evergood Kaffekoskake – som smaker ekstra godt med godt selskap og en god kopp kaffe.

 

Ingredienser:

200 g Malte mandler
100 g Kokesjokolade
300 g Melis
6 Eggehviter

 

Krem:

200 g Smør
175 g Melis
2 Eggeplommer
1 Vaniljestang
1.5 ss Sterk Evergood kaffe
Mokkabønner

 

Tilberedning:
Sett steikeovnen på 175 grader.
Bland malte mandler og revet kokesjokolade med melis. Visp eggehvitene stive og bland dem i mandelmassen.
Smør en springform på 24 cm og dekk bunnen med bakepapir.
Fordel røren i formen og stek kaken i ca. 30 minutter.

 

Tilberedning Krem:
Rør smør og melis hvit og kremaktig. Tilsett én og én eggeplomme. Rør inn vaniljefrø og avkjølt, kald kaffe.
Ha mokkakrem over kaken og pynt med mokkabønner.

Oppskrift innsendt av: Bjørn Hansen