Tilbake

Helene’s Evergood-kake

Evergood-kake

Dette er oppskrift på en deilig Evergood-kake, pyntet med krem og moccabønner.

 

Ingredienser
Bunn:
1 pk. Bixitkjeks m/sjokolade
50 g smeltet smør
0,5 dl sterk Evergood

Fyll:
1 pk. sjokolademousse
0,5 dl melk
0,5 dl sterk Evergood
1 dl fløte pisket til krem

Pynt:
2 dl fløte pisket til krem
Mokkabønner
Smeltet sjokolade

Fremgangsmåte:
Knus kjeksene i en brødpose, enten med hendene eller med et kjevle. Smelt smøret og bland det med kaffen, hell det deretter i en bolle sammen med kjeksen og rør om. Trykk kjeksblandingen ned i kakeformen og sett den i kjøleskapet slikt at bunnen stivner.
Pisk 1 dl fløte til krem. Bland kaffe og melk i sjokolademoussen og pisk så lenge som det står skrevet på moussepakken. Når moussen er ferdig, blander du sammen moussen og kremen med en skje eller en slikkepott. Ha den ferdige moussen over kjeksbunnen og sett den til avkjøling i kjøleskapet igjen.

Til slutt pisker du 2 dl fløte til krem, og smør et passe tykt lag over kaken.

Som pynt kan en bruke mokkabønner, og smeltet sjokolade for å pynte med skrift eller figurer.

Resultatet er en herlig kake med god smak av Evergood.
Passer perfekt til en kopp Evergood!

Oppskrift innsendt av: Helene Andreassen