Odveigs Evergood marshmallowskake

Odveigs Evergood marshmallowskake

Odveigs Evergood marshmallowskake har søte marshmallows i kakebunnen, noe som gjør den luftig, søt og fyldig.

 

Begynn med å lage sterk Evergood traktekaffe.
La den avkjøles.
Sett ovnen på 180 grader.

Ingredienser:
125 g marsmallows
1 dl kaffe
250 g smør
150 g mørk kokesjokolade
4 dl hvetemel
2 ts bakepulver
4 egg
2 dl sukker

Fremgangsmåte:
Skjær opp marsmallows, hver bit i 4 deler.
Legg bitene i ei skål med kaffen. «Mariner» i ca 10 min.
Smør eller legg bakepapir i en form, ca 30×20 cm
Smør smeltes med kokesjokoladen i biter, på svak varme.
Hvetemelet blandes med bakepulveret.
Eggene vispes lett sammen med sukker.
Rør eggeblandingen i sjokolade/smørblandingen, rør deretter inn melblandingen og til slutt marshmallows.

Stekes på nederste rille i ca 30 MIN

Ingredienser Glasur:
100 g mørk kokesjokolade
2 ts smør
1/2 dl av kaffen som marshmallowsen ble «marinert» i

Fremgangsmåte glasur:
Mørk kokesjokolade smeltes med smør og kaffen som marshmallowsen ble «marinert» i. Hvis du liker det kan du tilsette 1 ts rosenvann.
Du kan også røre inn noen marshmallows.
Rør hele tida mens dette smeltes på svak varme, til det blir blank glasur.
Dekorer den kalde kaken etter ønske.

Oppskrift innsendt av: Odveig Stavnes