Ny reklamefilm

Evergood reklamefilm New York

Evergood lanserte sin nye reklamefilm høsten 2015. Resultatet er vi stolte av, og den har allerede fått mye god omtale – både for innhold og form.

Vi i Joh. Johannson Kaffe er svært glade for at Morgan Freeman takket ja til å være med, ikke minst fordi det var ideen bak som fikk den amerikanske superstjernen til å stille opp i filmen! Etter sigende har han bare én gang tidligere vist ansiktet sitt i en reklamefilm…

Samarbeidet med Freeman gikk veldig bra. – Fordi han skulle spille seg selv, var det viktig at det var en idé og et produkt han kunne stå inne for. Han likte historien, kvalitetsaspektet ved Evergood og ikke minst, den kreative ideen, forteller markedsdirektør hos Joh. Johannson Kaffe, som var med under hele filminnspillingen.

Tradisjon og fornyelse

Vi ønsket å ha med gjenkjennelige elementer fra tidligere filmer. Butleren er med – som før, men han har på mange måter fått en utvidet rolle. Med denne filmen ønsker vi å fortelle mer om den sterke fokuseringen på kvalitet som vi har i produksjonen av kvalitetsmerket Evergood.

Det starter allerede på kaffeplantasjen og fortsetter frem til den smakfulle koppen med Evergood serveres. Det er samspillet mellom mange ulike faktorer som bidrar til å skape den gode kaffeopplevelsen. Akkurat dette er det viktig for oss å få frem.

Det krever også en fornyelse i det visuelle formspråket. Selv om opplevelsen av kvalitet og god smak er den samme hver gang du nyter din Evergood, ønsket vi å få frem budskapet på en tidsriktig måte. Det føler vi Morgan Freeman har hjulpet oss med i denne filmen. Se den, og vurdér selv! Reklamefilmen går både på kino og TV fremover mot jul.